SCR for Kids

Vanuit onze unieke ondernemersociëteit organiseren wij als netwerkende vrienden jaarlijks een onvergetelijke vaart op de Contessa ten behoeve van chronisch zieke kinderen.

Tijdens SCR for Kids-vaart ontvangen wij circa 30 ernstige zieke kinderen, met ouders/begeleiders aan boord van de Contessa, die voor deze dag is omgetoverd in een Piratenschip.

De Contessa vaart met jeugdige Piraten om en rond de Rotterdamse haven. Aan boord is wordt de maaltijd verzorgd door McDonald’s Coolsingel. Verder is fruit, snoep, muziek, entertainment en nog veel meer om de kinderen een onvergetelijke VIP boottocht te bezorgen.

Tegen het eind van de vaart krijgen kinderen die geslaagd zijn voor hun “Piratenvaarexamen” een “echt Piratenvaarbewijs” uitgereikt

Het afscheid bij Kade 87 is ook zeer bijzonder. De kinderen worden daar opnieuw verwelkomd door leden van de SCR, die hen staan op te wachten bij de ijscokar. Onder het genot van ijsjes, hapjes, drankjes samen met de SCR-leden, wordt de VIP-dag voor de kinderen en hun ouders/begeleider afgesloten

Bij vertrek krijgen de kinderen en ouders/ begeleiders tasjes uitgereikt vol met allerlei leuke cadeautjes, aangeboden door de deelnemers van SCR.

Contactpersonen SCR for Kids:

Eric van Jarwaarde               Ben Franken

eric@vendit.nl                        ben.franken@nld.mcd.com

Het gehele fotoreportage is te zien in onze fotogalerie!

• Exclusief voor ondernemers      • Ervaring en kennisdeling     • Evenementen en excursies       • Bijeenkomsten voor relaties

Realisatie website door MultiCopy Capelle a/d IJssel / Rotterdam Oost Copyright© 2016. All Rights Reserved.